+31 (0)13 522 04 14 info@onderdelindenoisterwijk.nl

Vergaderen in Brabant

Vergaderen in Brabant

Vergaderen in Brabant is vergaderen in Oisterwijk. Dit omdat Oisterwijk een strategische ligging heeft. Voor vergaderlocatie in Tilburg komt menigeen bedrijf uit in Oisterwijk in de driehoek den Bosch, Tilburg en Eindhoven.

Boekenkamer met beamerscherm-onder-de-linden

Wil u voorkomen dat de één verder moer reizen dan de ander dan ligt Oisterwijk voor de hand. Daarnaast is het pittoreske stadje Oisterwijk het culinaire centrum in deze driehoek. Het dankt deze naam aan de vroegere uitbater Cas Spijkers die in dit stadje zijn kookkunsten toonde aan menig Brabander.

vergaderen_05-onder-de-linden

Dus een bezoek aan Oisterwijk wordt al snel Culinair vergaderen. Dit stadje in Brabant heet de nodige grandeur en dat heeft restaurant Onder de Linden & de Lindenhof ook.

De chique vergaderruimte nodigt uit tot de nodige inspiratie voor elke meeting. Bent u klaar met vergaderen dan kunt u een wandeling maken door het gezellige centrum van Oisterwijk. Wij kunnen ook een middag voor u verzorgen : Solex rijden, werken op de Piet van Meintjeshoeve in Oisterwijk, Brouwerij Koningshoeve, in Tilburg. Maar ook Wijnproeverij fietstochten en ga zo maar door.

Opening Lindenhof 27

Of u neemt een aperitief in de Lindenhof, de feestlocatie voor iedere bedrijfsborrel, aangrenzend aan de vergaderlocatie.

De keuken kan u een mooi diner presenteren, maar ook een High-Wine, BBQ of Walking Diner behoort tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen wij in directe omgeving overnachting voor u regelen

drinken-bij-onder-de-linden-Lindenhof

Naam : Onder de Linden& de Lindenhof Oisterwijk

Adres: de Lind 63

Postcode: 5061 HV

Plaats: Oisterwijk

Telefoon: 013-522 04 14

Website: www.onderdelindenoisterwijk.nl

Website: www.delindenhofoisterwijk.nl

Email : info@onderdelindenoisterwijk.nl

Email: info@delindenhofoisterwijk.nl

 

Translate »