+31 (0)13 522 04 14 info@onderdelindenoisterwijk.nl

Over Ons

Laat u verwelkomen door een vriendelijke en adequate bediening

Laat u verwelkomen door een vriendelijk en adequate bediening

seperator
Onder de linden-gastvrouw

Onder de Linden

seperator

Wij hebben zowel professionaliteit als gastgerichte service hoog in het vaandel. Geniet van een goed glas wijn of een fris biertje naast uw eten geserveerd door ons enthousiaste personeel. De keukenbrigade, onder leiding van Willem van der Steen, zal u positief verrassen. Heeft u bijvoorbeeld onze Chateau Briand al geprobeerd? Een heerlijk klassiek gerecht welke een nieuw leven is ingeblazen door een keukenbrigade met passie.

Onder de Linden is nu óók een officiële trouwlocatie. Daarnaast is de Lindenhof nu geheel overdekt. Dit zijn dus 200 vierkante meters extra voor een geslaagd trouwfeest, receptie of ander event.

KL

ons motto: nóg meer kwaliteit tegen en nóg scherpere prijs

seperator

In de eerste week van dit nieuwe jaar hebben wij, na het wildseizoen, onze kaart weer geheel vernieuwd. Een verrassende kaart: Mooie gerechten tegen écht scherpe prijzen, dit volgens ons motto:

nóg meer kwaliteit tegen en nóg scherpere prijs.

Wij zijn ook gestart met de verkoop van onze nieuwe voordeelpas. Naast de bestaande voordelen spaart u bij elke besteding punten voor mooie acties.

 

Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Met gastvriendelijke groet,

Team Onder de Linden & de Lindenhof

KL

What People Say

seperator
  • Vanmiddag heerlijk geluncht bij Restaurant Onder de Linden. Regenachtige dag maar een verwarmend aanbod om de heaters aan te zetten konden we niet weigeren.Gezellig personeel en erg vriendelijk, de heerlijke uitsmijter maakte het af. Iedereen aan te bevelen, ongeacht het weer!

    Silke Haanstra,

  • Afgelopen vrijdag heerlijk gegeten bij Onder de Linden Oisterwijk. Samen met mijn vriendin een High Wine gedaan. 5 heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Aan tafel een enthousiaste bediening die hun kennis over de wijn en spijzen graag deelt met de gasten. Echt een top avond gehad! Een aanrader voor iedereen die in Oisterwijk wil dineren!

    Pim Aalbers,

  • Erg lekker gegeten laats bij Onder de Linden! Zeer goede service & kwaliteit van het eten, een erg goede aanraden! Ik zeg doen!

    Jorn Van Dungen,

U kunt voor de volgende diensten bij ons terecht

seperator
Koffie/theeVergaderen
LunchRecepties
DinerCondoleances
High TeaWorkshops
High Wine/BeerBedrijfspresentaties
Walking DinerBarbecue
Private DiningSolex rijden
Brabantse koffietafelBedrijfsfeesten
TrouwfeestenFamilie-uitjes

KL

keuken-onder-de-linden-oisterwijk

Translate »